Enkelt og effektivt

Driftslederen kan dekke de fleste praktiske oppgaver og tjenester ett borettslag eller sameie har behov for.
Sameiet Øvregaten 160-166 setter ut ansvaret for driften av bygg og uteområder til Driftslederen. Sameiet får da kun én leverandør å forholde seg til, noe som forenkler hverdagen både for styret og beboerne.

Leveransen omfatter brannvern, med blant annet månedlig brannvernrunde som dekker krav til egenkontroll, ettersyn og service av sprinkler-, nødlys- og heisanlegg, avfallshåndtering, ansvar for grøntanlegg i form av plenklipp, kantklipp og stell av bed og beplantning, søppelplukking, renhold av trappeganger og fellesområder, fasadevask, skadedyrbekjempelse, brøyting og strøing, samt årlig soping av uteområder, ettersyn og rengjøring av tak sluk og ellers vaktmestertjenester ved behov.

Vi takker sameiet for tilliten, den skal vi vise oss verdig på beste måte i tiden fremover.

Ser dere fordelen med én god leverandør som kan ta ansvar for alt det praktiske?

Ta kontakt med Tor Egil Naley på 952 22 173. Eller legg igjen kontaktopplysninger i feltet nedenfor, så tar vi kontakt med dere.

Visjon og mål

Vi skal være en ressurs –
vårt bidrag skal frigjøre tid til aktivitet som skaper resultater og sikrer lønnsomhet, eller at hverdagen blir enklere.

Våre forpliktelser

Som en del av vårt kvalitetssystem bruker vi Plania. En programvare spesielt utviklet for eiendomsforvaltning og drift og vedlikehold. Våre kunder kan derfor føle seg trygge på at vi skal vise oss tilliten verdig.

Enklere hverdag

For styret og beboerne vil det være enkelt å ha én leverandør å forholde seg til. Uansett behov, kan alt løses ved å henvende seg til samme selskap.